Hej!
Idag tänkte jag dela med mig av mina tips på hur du får den allra finaste lackningen.
Igentligen ligger allt i baserna. Hur du grundar och avslutar.
 
 
 
Börja med att fila nageln till önskad form och längd. Jag har turen att ha väldigt snabb växande naglar och filar ner dem ganska långt då jag just nu föredrar hur det ser ut. En anlednig till att jag har så pass snabb växande naglar är att jag inte klipper dem. När man klipper nageln plattar man till den vilket stannar upp växten. Därför är filning en mycket bättre sätt även fast man kanske spenderar 1 minut extra på att göra det.
En gång i veckan buffrar jag mina naglar med en sådan buffer. Den har fyra steg (1,2,3,4) vilket gör den väldigt enkel att använda. Man ska inte buffra för ofta då man filar ner nagelytan kan man fila ner för mycket vilket gör nageln känslig. Men buffrar man en gång i veckan är det alldeles lagom. När man buffrar naglarna filar man ner dom med en väldigt fin fil som endast polerar nagelytan. Detta gör att alla slags lack som du applicerar på nageln kommer att gåpå enklare, se snyggare ut och fästa bättre.
Det här har jag nämt förut men använd alltid bas och topplack. Baslacket skyddar nageln från missfärgningar medans topplacket får valt lack att hålla bättre. Jag ser det som att dessa två lack gör så att jag får ut det bästa av mina andra lack. Utan dessa två blir det ingen manikyr för mig! Mina favoriter är Essies all in one base och Seche Vite fast drying top coat. Dessa lack är kanske på den dyrare sidan men både Depend och VivaLaDiva har bra bas och topplack.
 
Glöm inte att återfukta!
 
Hoppas du gillade inlägget!
Kramar
NailArtSchool
 
 
 

Arkiv