Hej! Hade idag tänkt visa det franska manikyr kitet jag använde i "French manicure a tutorial". Det kommer ifrån Claudia som finns att köpa på t.ex. Ullared. Jag tycker det var en helt okej kvalite på kitet och jag kommer nog att använda det igen nästa gång jag gör fransk manikyr.
Hoppas ni gillade det korta inlägget!
Kramar
NailArtSchool
Claudia, Dagens, Fransk manikyr, Tips,
Hej! Idag täkte jag visa mina favorit base och topcoat.
Båda dom här lacken har jag köpt om flera gånger för att dom tagit slut och jag har testat flera och för mig fungerar dom här bäst.
 
Det här är ett topcoat ifrån Seche och heter Seche Vite dry fast topcoat. Jag tycker det här är fantastiskt bra för att det ger en enormt hög glans och gör så att lacket håller hur länge som helst.
Den här är OPIs Natural Nail Base Coat och jag bara älskar den! Har använt den hur länge som helst och den gör så att mina naglar håller sig ifrån att bli gula av alla lack jag målar på dom och gör så att nagellacket sitter på naglarna bättre.
Hoppas ni gillade inlägget!
Kramar
NailArtSchool
Opi:s hemsida hittar ni HÄR
Seche:s hemsida hittar ni HÄR
 
Dagens, Naglar, OPI, Seche, Tips, Vård,
Hej!
Var för några dagar sen och hittade två super snygga lack ifrån Essie som är i två nya favvo färger.
Jag har använt Essie förut och varit väldigt nöjd med resultatet men jag tror dom här två påminnde mig om att jag verkligen gillar Essies lack!
Såhär ser dom ut, den ena är en av dom finaste vår-blåa färger jag sett och den är åt det baby-blåa hållet. Den andra är en super fin hallon-röd/rosa som jag trodde skulle göra så att jag såg blek ut men nej, så den är fantastisk fin även om man är blek.                        
Här ser ni färgerna på lacken. Dom finns att köpa på t.ex. Kicks, H&M och Lindex.
Titta in på Essie hemsida HÄR.
Hoppas ni gillade inlägget!
Kram
NailArtSchool
 
 

Arkiv