Sluta bita på naglarna är otroligt svårt så idag hade jag tänkt att komma med lite tips på hur man kan sluta eller i alla fall förbättra att inte bita på naglarna.
 
  • Ett tips som fungerar för vissa är att säga till säg själv att sluta och bestämma sig för det, jag tycker att det är det första man ska prova med. Sedan kan man förklara för sig själv alla bakterier man får i sig och att det är som att slicka rent en toalettstol. Den kemiska blandingen i nagellacket är inte heller bra att få i sig.
  • Måla dina naglar i fina färger eller designer som du gillar så kommer det bli svårare att bita så att man förstör lacket eller designen.
  • Man kan testa Stop n grow som är ett färg och luktfritt nagellack som målas på naglarna efter måltid,handtvätt och innan man går och lägger sig som smakar väldigt beskt, finns att köpa på apotek.
  
Det här var några enkla tips som man kan försöka med om man biter på naglarna. Säg till om ni vill veta ännu fler tips för dom här är bara dom enklaste sakerna man ska börja med.
Kram
NailArtSchool
Dagens, Naglar, Tips, Vård,

1 kommentarer

E4l1f3

26 Mar 2013 09:24

Faktiskt så är toalettstolen det renaste inne på en toalett! För urinet dödar bakterierna! Jag skulle hellre säga att det är som att dricka ett glas var. Men aja alla får väl säga som man vill

Svar: Precis som du säger kan man säga som man vill men vi kan ju båda hålla med om att det är otroligt ofräscht.
NailArtSchool

Kommentera

Publiceras ej

Arkiv